Teve
Hur man ska fördriva sin virtuella tid kan man ju tycka vad man vill om, men ja, man kan se på teve i Second Life. Och vill man inte se på film finns det många kanaler med inriktning på Second Life att välja på! Många program kan man till och med se live, på plats i studion (läs i ”About”-rutan eller motsvarande på respektive program om du är nyfiken). 

Modern teve för Second Life


För dig som gillar mode (du har väl koll på vilka accessoarer som är inne nu – och vilka som inte är det?) finns Fabulous Fashion, ”virtuellt mode när det är som bäst” med intervjuer, nya releaser och förhandsvisningar, stylingtips och ”gör om mig”, och så MODA Fashion Spotlight, mode på runwayen. Humor saknas inte heller,Lauren Live är en stand-up comedy show med Lauren Weyland – en hel del interna Second Life-vitsar men också roliga observationer om manligt och kvinnligt.

Bland musikprogrammern hittar vi Pop Vox och Live n Kickin, och när vi ändå är inne på underhållning så passar jag på att nämna frågesportprogrammet First Question och självklart Tonight Livemed Paisly Beebe, ”Second Lifes Ophra”.

På den mer seriösa sidan, Treet Business, finns program somMetanomics om ekonomi och affärer, och ISTE Eduverse Talks om utbildning. Och jag vet, Treet har många fler program, men jag är tvungen att gallra lite!